Onze werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en zeer vakkundig opgeleid personeel.
Wij beschikken over een werkplaats met 12 hefbruggen en een eigen APK diagnosestraat.

Voor Hyundai en Suzuki (VOS) onderhoud gelden vaste tarieven, voor onderhoud van alle andere merken geldt het voordelige Bosch Car Service tarief.

Bel voor een afspraak 0592-333010 ( Gerben de Wagt, Wendy van Veen of Jirry van Veen ) of maak een afspraak via onze online planner.

 

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merk onafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Compleet dienstenaanbod Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Goed, in alles wat we doen! Elke dag worden er duizenden auto’s onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op! Zo heeft Bosch Car Service meerdere jaren achter elkaar de hoofdprijs gewonnen bij de verkiezing ‘Mijn Autobedrijf van het Jaar’, een wedstrijd van de BOVAG.

Betaalbaar, voor iedereen De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!

Kortom: uw auto is in goede handen Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde auto merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen.

Lease

Wij werken samen met alle grote leasemaatschappijen in Nederland. Via het ROB systeem kunnen wij voor elke reparatie en onderhoud aan uw auto toestemming vragen aan uw leasemaatschappij.

Hyundai Onderhoud

Onderhoud op Maat
Een vaste prijs wil niet zeggen dat de prijs vooraf vastligt. Niet iedere auto is gelijk en niet iedere klant gebruikt de auto op de zelfde manier. Wij als Hyundai Erkend Reparateur stemmen het onderhoud van uw auto af op uw wensen en behoeften. Het maakt namelijk wel verschil of u een een wat oudere auto heeft die u alleen gebruikt voor de boodschappen of dat u een luxe zakenauto heeft waarmee u dag in dag uit onderweg bent. Zo krijgt u service op maat en betaalt u nooit voor iets dat niet nodig is.

Wij als Hyundai Erkend Reparateur zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van uw Hyundai. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en werken met gereedschappen en materialen die door de fabriek worden aanbevolen. Wij gebruiken uitsluitend originele Hyundai-onderdelen. Voordelen hiervan voor u zijn, 2 jaar garantie, goede kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, voorkomen vroegtijdige slijtage dus een lange levensduur.

Na iedere onderhoudsbeurt kunt u tegen een kleine vergoeding uw Hyundai mobiliteits Garantie afsluiten. Dit is een pechhulp die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor uw klaarstaat. Heeft u meer vragen over onderhoud van uw Hyundai kunt u contact op nemen met onze receptionisten. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onze online planner.

De voordelen van Hyundai Onderhoud op Maat


Vaste Hyundai-prijzen

Heldere afspraken vooraf

Gebruik van originele onderdelen

Gespecificeerd overzicht van werkzaamheden en kosten

Bijzonder goede kennis van uw auto

Altijd snelle service

Inclusief voordelige Hyundai Mobiliteits Garantie (pechhulp)

Suzuki Variabel Onderhouds Systeem (VOS)

Met een Suzuki-onderhoudsbeurt blijft je Suzuki super betrouwbaar.

Het Variabel Onderhouds Systeem (VOS) betekent dat de Suzuki-onderhoudsbeurt voor iedere Suzuki anders is. De 32 vitale punten worden bij elke onderhoudsbeurt nagelopen en zijn van belang om jouw Suzuki top-fit te houden. Daarnaast worden er werkzaamheden gedaan op basis van de leeftijd én kilometerstand van de auto.

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Naast de standaard inspectie voert de monteur aanvullend onderhoud uit op basis van het model en de kilometerstand van jouw Suzuki. En de prijs, die spreken we van te voren met je af. Dat is het Variabel Onderhouds Systeem van Suzuki!

Waarom onderhoud bij de Suzuki dealer?

Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

Altijd garantie op onderdelen

De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

Auto Onderhoud Plan bij Autobedrijf van Veen!

U kunt bij ons een onderhoud abonnement afsluiten waarbij u vooraf per maand voor uw reguliere onderhoudskosten betaald. U heeft dan de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw auto al betaald als u de auto voor onderhoud aanbied. Komen er onverhoopt extra reparatiekosten naar voren, zoals bijvoorbeeld versleten banden of remdelen. Dan betaalt u op dat moment alleen deze extra reparatiekosten. Een tijdig goed onderhouden auto heeft voor u de volgende voordelen: De auto is veiliger. De waarde van uw auto is hoger en uw auto is milieuvriendelijker. Ook dat is voor u belangrijk.

Dagelijks zien wij in onze werkplaatsen auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Ondanks het weinige onderhoud bij moderne auto’s is het daarom aan te bevelen niet op de onderhoudsbeurt van uw auto te besparen.

Voorkom achterstallig onderhoud

Met het onderhoudsplan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto, en weet u tevens waar u financieel aan toe bent. Wij hanteren heldere onderhoudstarieven. Wilt u ook gebruikmaken van ons onderhoudsplan? Vraag dan een offerte op maat aan op voor uw auto. 

Offerte onderhoudsplan aanvragen

Winter- en zomerbanden

Goede grip

Een winterband is een band die onder winterse omstandigheden goede grip biedt. Winterbanden zijn dan ook gemaakt van een zachtere rubbersamenstelling dan zomerbanden en hebben een grote hoeveelheid lamellen in het profiel. Een indicatie voor wintereigenschappen van een band is het sneeuwvlok symbool. Om het symbool te mogen gebruiken is slechts een remtest (voorzien voor Europa) of een tractietest (standaard in de USA) op sneeuw voorgeschreven. Het symbool geeft slechts het voldoen aan minimale eisen op sneeuw weer.

All season banden

Naast winter- en zomerbanden zijn er ook 4-seizoenenbanden (all season). Dit type band is een compromis tussen een zomer- en een winterband. Hij heeft duidelijke voordelen ten opzichte van een zomerband in de winter maar ook duidelijke tekortkomingen ten opzichte van een  winterband in de winter. Op hellende wegen met sneeuw zal de grip al gauw tekort schieten, wegrijden vanuit stilstand op een helling wordt dan heel lastig. Dus 4-seizoenenbanden zijn niet geschikt om even een besneeuwde bergpas op en af te rijden maar in een vlak land als Nederland is de 4-seizoenenband wel inzetbaar.

M+S banden

Het symbool M+S banden is niet beschermd. Het bekende M+S logo zegt niets over de pure wintereigenschappen van een moderne band. De betekenis van M+S: modder + sneeuw, stamt nog uit de tijd van de grote blokkenprofielen en gaf de aanpassing van het profiel aan dit soort ondergrond aan. Het M+S logo vindt men op winterbanden, all-season banden en soms ook op zomerbanden. Het logo mag naar eigen inzicht van de fabrikant op de band geplaatst worden. Het kan dus gebeuren dat dit logo er alleen maar op staat zodat banden met een lagere snelheidscode gemonteerd kunnen en mogen worden. Het M+S logo alleen zegt dus niets over de wintereigenschappen van een band.

Welke maat

Neem banden in de voorgeschreven (standaard) bandenmaat. Hebt u erg brede banden en grote velgen, kies dan voor de kleinst voorgeschreven bandenmaat met bijbehorende velgen. Bij gladheid geldt een breed contactvlak tussen band en wegdek als een nadeel.

Banden met andere snelheidscodering

Soms worden er (goedkopere) banden aangeboden met een andere snelheidscodering. Bij winterbanden mag een band worden gemonteerd waarvan de maximaal toelaatbare snelheid lager is dan de hoogst haalbare snelheid van de auto. Maar voor Duitsland is het raadzaam dezelfde snelheidscodering te houden als bij uw zomerbanden. Kiest u bij winterbanden tóch voor een lager gecodeerde band? Dan bent u daar verplicht een sticker in het zichtveld van de bestuurder te plakken met daarop de lagere maximumsnelheid van de banden.

Bij in kunt u terecht voor de aanschaf, vervanging en opslag van winter en zomerbanden. Wij verkopen alle maten en merken autobanden. Onze monteurs verzorgen de montage, het balanceren en wij hebben een bandenhotel voor de opslag van uw zomer of winterwielen set. De kosten voor opslag en montage bedragen 58,50 euro inclusief btw per seizoen.

Offerte aanvraag winterbanden

Aanbieding!

Kom nu voor een gratis zomercheck met douche.