Kijk zelf maar eens naar zijn ruime interieur dat is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ook de bagageruimte is fors bemeten en goed toegankelijk. Geweldig om te zien dat verandering zoveel goeds brengt.

Gestroomlijnd
Het aantrekkelijke en ook strakke uiterlijk van de nieuwe Tucson is er niet alleen voor de show. Het levert ook een lage luchtweerstand op. Samen met de grote spoorbreedte is de stabiliteit bij hoge snelheid gewaarborgd. De onderrand van de voorbumper, meer afgeronde voorruitstijlen, een dakspoiler achter, zijskirts en een aerodynamisch geoptimaliseerde bodemplaat dragen bij aan de lage luchtweerstand.

Slim en praktisch
De achterklep opent in de Premium uitvoering geheel automatisch binnen drie seconden nadat het systeem de smart key heeft gedetecteerd. Zo is het laden van grote of zware spullen erg gemakkelijk. De bagageruimte is te vergroten met de gescheiden (60:40) neerklapbare achterbank. De bagageruimte is 629 liter en 1503 liter met neergeklapte achterbank.

Maximale veiligheid verzekerd
De nieuwe Tucson beschermt zijn inzittenden optimaal dankzij een uitgekiende combinatie van zeer sterke staalsoorten en intelligente veiligheidstechnologie.

De dynamiek straalt er van af
Door zijn robuuste, zelfverzekerde voorkomen komt de nieuwe Tucson karaktervol over. Hij nodigt uit tot rijden.
Kijk om te beginnen maar eens naar de koplampen met LED-verlichting. De vorm daarvan sluit strak aan op die van de hexagonale grille en de zijschermen. De breed ogende en expressieve achterzijde maken het beeld compleet. De in de buitenspiegels geïntegreerde richtingaanwijzer attenderen andere weggebruikers nog eens extra bij het afslaan of het wisselen van rijstrook. De vorm van de wielkastomlijsting suggereert voorwaartse beweging. De omlijsting draagt daarnaast bij aan het robuuste voorkomen.

Verkrijgbaar als:

  • 1.6 GDI i-Drive
  • 1.6 GDI Comfort
  • 1.6 GDI Premium
  • 1.6 T-GDi Comfort
  • 1.6 T-GDI Comfort Automaat
  • 1.6 T-GDI N-line Automaat
  • 1.6 T-GDi Premium
  • 1.6 T-GDI Premium Automaat