Vorige slide
Volgende slide

De Suzuki Jimny is een bijzonder gewilde terreinauto. Geen wonder, want de compacte SUV combineert ongekende gebruiksmogelijkheden met compacte buitenmaten. Het interieur, het uiterlijk, de kleuren en de aandrijving maken de Jimmy tot een trendy verschijning waarmee zijn berijder goed voor de dag komt.

Jimny in luxe uitvoering

De Suzuki Jimny met zijn uitgebreide standaarduitrusting is een verantwoorde keuze. De Style uitvoering van de Jimny komt tegemoet aan de vraag naar luxe met onder meer fraaie lichtmetalen vijfspaaksvelgen, standaard Klimaatregeling en mistlampen aan de voorzijde.
Suzuki Jimny: klaar voor actie!

De Jimny is ongetwijfeld de meest eigenwijs ogende Suzuki die er rondrijdt. Zijn ietwat brutale voorkomen en stoere, hoekige vormen maken de Jimny tot een aantrekkelijke verschijning. De spatbord- en dorpelverbreders geven zijn uiterlijk een extra dimensie. De Style uitvoering is voorzien van onder andere Cruise control, lane keep assist, banden spanning sensoren, fraaie lichtmetalen velgen en mistlampen vóór.  De Suzuki Jimny doet iedereen omkijken: hij is brutaal, eigenwijs maar toch ook elegant en klaar voor actie!
All grip Pro 4×4-systeem: terreinauto in hart en nieren

De Jimny is uitgerust met een atmosferische 1.5 4 cilinder motor. Deze levert voldoende trekkracht bij elk toerental en is mechanisch onverwoestbaar. Met het All grip pro 4X4 systeem van de Jimny is 4×4 met hoge en lage gearing op elk moment inschakelbaar. Het robuuste ladderchassis is een goede basis voor een stevige kennismaking met onverhard terrein. Het ontwerp zorgt voor een stabiel weggedrag en optimale grip in onverharde situaties. Een stabilisatorstang aan de voorzijde houdt het eventuele overhellen doelmatig tegen. Het resultaat is een superieure grip op iedere ondergrond.

Verkrijgbaar in volgende uitvoeringen

  • Jimny 1.5 Comfort 4X4 All grip pro
  • Jimny 1.5 Select 4X4 All grip pro
  • Jimny 1.5 Style 4X4 All grip pro