Bosch Car Service bij Auto van Veen

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom bij Autobedrijf van Veen. Voor apk, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.
Bosch

Compleet dienstaanbod

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud van uw auto of de zoektocht naar een nieuwe auto: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk de weg op te helpen.

Goed, in alles wat we doen

Elke dag ondergaan duizenden auto’s binnen het Bosch Car Service netwerk onderhoud en reparatie. Door onze kennis van moderne voertuigtechniek, kunnen we ook uw voertuig onderhouden. En dat valt op! Zo won Bosch Car Service meerdere jaren achterelkaar de hoofdprijs bij de verkiezing ‘Mijn Autobedrijf van het jaar’, een wedstrijd van BOVAG.

Reparatie & onderhoud

Vertrouw uw autoreparatie en onderhoud aan ons toe en geniet van de voordelen van een eersteklas dienstverlener. We beschikken over de allernieuwste apparatuur en ons personeel heeft kennis van zaken.

APK

Het uitvoeren van een APK is wettelijk verplicht. Bovendien is het belangrijk voor uw eigen veiligheid en het welzijn van het milieu. Vertrouw uw auto toe aan onze betrouwbare en vakkundige monteurs.

Aircoservice

Met plezier onderhouden we uw aircosysteem. Hierdoor geniet u van een constante aangename temperatuur, haalt u heel wat verontreinigende stoffen uit de lucht en vermijdt u nare geurtjes.

Banden

Laat uw banden via de Bosch Car Service vervangen bij Autobedrijf van Veen. U krijgt hier heel wat meerwaarde, zoals advies bij bandenkeuze, plaatsing, uitbalancering, uitlijning en opslag van seizoensbanden.
Bosch Car Service

Betaalbaar voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn vooraf altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij repareren altijd volgens afspraak. Als het nodig is, dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Daarnaast bieden we garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is verrassend betaalbaar!

Kortom: uw auto is in goede handen

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was tijdens de bouw? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde automerken. De kennis en ervaring uit de fabrieken brengen we over op de Bosch Car Service Autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is bij Bosch Car Service dus in zeer goede handen.