Voel de passie!

Dynamisch rijeigenschappen, zeer veilig en een laag brandstofverbruik.
Vele innovatieve technologieën en functies.

Hyundai brengt de nieuwe auto voor iedereen.
Zelden verschijnt er een auto die er zó goed uitziet, en die zo van nu is.Het tijdloze karakter van de nieuwe Hyundai i30 kan niemand ontgaan. De nieuwe i30 heeft een tijdloos design. Zorgvuldig vormgegeven oppervlakken, een toelopend silhouet en expressieve designdetails geven de nieuwe Hyundai i30 een verfijnde, ranke uitstraling.De combinatie van stijl en aerodynamische efficiency is perfect in balans.

De nieuwe i30 heeft tal van noviteiten zoals
Driver Attention Alert
Speed Limit Information Function
Blind Spot Detection
Een nieuw gamma aandrijflijnen, multilink achterwielophanging en de grootste carrosseriestijfheid in zijn klasse zorgen ervoor dat de nieuwe Hyundai i30 ongekend rijplezier biedt.

Stap in en ervaar het comfort.
De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse.

Stap in en kies voor rijplezier.
De geheel nieuwe Hyundai i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof.

1.0 T-GDi Benzinemotor
De 1.0 T-GDI is een gedownsizede turbobenzinemotor met 120 pk en een koppel van 171,1 Nm bij 1.500-4.000 t.p.m. Hij is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Stap in en kies voor gemak.
Helemaal in stijl met de elegante rust in het interieur is de nieuwe Hyundai i30 voorzien van de beste rijhulpsystemen die voor elke rit de stressfactor uitschakelen.

Parkeerhulp aan voor- en achterzijde
Soms is het moeilijk om de auto in een krappe parkeerplek te plaatsen – vooral als het zicht slecht is. Sensors in de voor- en achterbumper signaleren objecten die voor de bestuurder onzichtbaar zijn en helpen de bestuurder om tijdig te stoppen. (Leverbaar op de Premium uitvoering)

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
De geheel nieuwe Hyundai i30 wordt geleverd met een uitgebreide garantie van vijf jaar zonder kilometerbeperking.

Navigatiesysteem
De zwevende touchscreen laat meer zien dan alleen navigatieaanwijzingen. De LIVE Services van het navigatiesysteem bieden ook actuele verkeersinformatie, waarschuwingen voor flitscamera’s, weersinformatie en gegevens van zogenoemde points of interest.

Verkrijgbaar als:

Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Wagon

 

  • 1.0 T-GDI 120 pk
  • 1.4 T-GDI 140 pk
  • 2,0 T-GDi 275 pk

Uitvoeringen

  • i-Drive
  • i-Motion
  • Comfort
  • N-line
  • Premium
  • N