Met de Hyundai i10, die is ontwikkeld in het Europese designcentrum van Hyundai, krijgt u alles wat u wilt, in regen of zonneschijn. De Hyundai i10 is sportiever en moderner dan ooit.

De optionele mistlampen voor met LED-dagrijverlichting versterken de robuuste uitstraling. Tevens heeft de Hyundai i10 een perfecte afwerking van het interieur, een multifunctioneel stuurwiel en stoelen met keuze uit verscheidene kleuren bekleding (afhankelijk van gekozen exterieurkleur).

De 1.0-liter motor van de nieuwe Hyundai i10 blinkt uit in verfijning en souplesse, waardoor het karakter van de Hyundai i10 naadloos aansluit bij zijn dynamisch sportieve design. Iedere nieuwe Hyundai i10 is voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto’s uit een hoger segment. Zoals ESP, ABS, 6 airbags, vehicle stability management en bandenspanningscontrolesysteem.

Naast de al aanwezige rijke standaarduitrusting kunt u uw Hyundai i10 verder aankleden met bijvoorbeeld volautomatische airconditioning, stuurwielbediening voor het audiosysteem, een Bluetooth-carkit en nog veel meer.

Verkrijgbaar als:

  • 1.0i i-Drive
  • 1.0i Comfort
  • 1.0i Premium
  • Zowel handgeschakeld als met automaat leverbaar
  • Bekijk de video voor een uitgebreide review