De Hyundai i10 is een handzame compacte auto met verrassend volwassen rijeigenschappen. Hij is zeer praktisch in het drukke stadsverkeer en je kan er de kleinste parkeerplaatsen mee benutten. De i10 heeft een comfortabele ruime zit en zit in zijn klasse lekker hoog. Voor zijn buitenmaten is de Hyundai i10 van binnen lekker ruim en kan je met 4 of 5 personen op pad en ook nog aardig wat bagage meenemen.

Het frisse ontwerp van de i10 heeft een robuuste en sportieve uitstraling. Gecombineerd met moderne LED-dagrijverlichting. Het interieur heeft een stijlvolle hoogwaardige afwerking en is voorzien van een volledig digitaal instrumentencluster. En de modernste multimedia technologie. Tevens is de i10 voorzien van geavanceerde connectiviteit. Een 8 inch touchscreen voorzien van Android auto, Apple CarPlay en Hyundai’s Bluelink connected car services.

Ook op gebied van veiligheid is aan alles gedacht. Met Advanced driver assistance systems heeft de Hyundai i10 de meest uitgebreide actieve veiligheidssystemen in zijn klasse aan boord.

Tot slot heeft de Hyundai i10 uiteraard ook 5 jaar Hyundai fabrieksgarantie.