wanneer moet je naar winterbanden wisselen?

Wanneer je naar winterbanden moet wisselen

De wielenwissel: wanneer moet je naar winterbanden wisselen? Als het kwik daalt en de bladeren van de bomen vallen, komt al snel de vraag op: “Wanneer moet ik naar winterbanden wisselen?” Het ideale moment om je zomerbanden te vervangen door winterbanden is wanneer de temperatuur structureel onder de 7 graden Celsius komt te liggen. Winterbanden…

Lees verder
Voordelen van private lease bij Autobedrijf van Veen

Voordelen van private lease bij Autobedrijf van Veen

Bij Autobedrijf Van Veen heb je ruime opties voor het leasen van een Suzuki of een Hyundai. Wij zorgen ervoor dat je op persoonlijke wijze wordt begeleid tijdens het kiezen van het geschikte private leasecontract. Hoewel we al veel tevreden klanten hebben kunnen helpen met ons bewezen lease-advies, zijn er nog veel mensen die niet weten wat de voordelen zijn van private lease. In deze blog zetten wij de voordelen van private lease op een rijtje om jou zo snel mogelijk op de weg te krijgen met een gloednieuwe auto.

Lees verder
Osmose water neemt vuil gemakkelijk weg omdat het erg zuiver is

Hypermoderne wasstraat bij Carwash Van Veen

De gloednieuwe wasstraat van Carwash Van Veen is uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van wassen. Klanten die kiezen voor onze moderne wasstraat van wel 34 meter lang profiteren van een vlotte duurzame wasbeurt, zuiver osmose water en een uitgebreide service. Naast een optimale wasstraat biedt Carwash Van Veen veel extra diensten die niet kunnen ontbreken bij het schoonhouden van je auto. Wat maakt onze nieuwe wasstraat zo praktisch en waarom kun je het beste je auto laten wassen bij ons? In dit blogartikel zetten we de voordelen overzichtelijk op een rijtje.

Lees verder