Voor uw nieuwe Suzuki, een occasion en het onderhoud gaat u naar Autobedrijf van Veen. Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het merk en zijn uw Suzuki dealer in Assen en omstreken.

Nieuwe Suzuki kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe Suzuki? Wij hebben de nieuwste auto’s in ons assortiment. In onze showroom kunt u de auto’s niet alleen bekijken, maar ook een proefrit maken en informatie inwinnen. Tijdens een proefrit komt u erachter of de Suzuki echt bij u past! Mist u bepaalde functies? Of hoeft u bepaalde functies niet? Dan kunt u dit tijdens een gesprek bij ons aangeven. Omdat wij Suzuki dealer zijn kunt u uw nieuwe auto helemaal op maat samenstellen bij ons. Wij zorgen ervoor dat de Suzuki helemaal naar wens wordt afgeleverd bij u voor de deur!

Wij ruilen ook auto’s in. Vind u uw nieuwe Suzuki bij ons, dan kunt u het inruilbedrag in mindering brengen op de aankoopsom. 

Suzuki occasions

Bent u op zoek naar een Suzuki occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We verkopen veel nieuwe Suzuki’s als Suzuki dealer en daardoor worden er ook veel jonge en nette Suzuki’s ingeruild. Daarom hebben we een ruim aanbod van degelijke en luxe occasions. Ook van andere automerken hebben we een occasionaanbod.

Het occasionaanbod is online te bekijken. Zo kunt u zich alvast oriënteren of een keuze maken. U kunt dan altijd nog langskomen om een proefrit te maken, informatie te ontvangen en uw Suzuki occasion te kopen!

Suzuki onderhoud in de garage

Omdat wij officiële Suzuki dealer zijn, komen er dagelijks veel auto’s van dit merk langs in onze garage voor onderhoud, reparaties en apk. Hierdoor zijn wij specialist op het gebied van Suzuki. We kennen de auto’s door en door en kunnen storingen en problemen effectief aanpakken.

Suzuki Variabel Onderhoudssysteem (VOS)

Onderhoud aan uw Suzuki gebeurt volgens het VOS. Er wordt dan een uitgebreide inspectie van 32 vitale punten gedaan. Daarnaast wordt op basis van de leeftijd van de auto en de kilometerstand bepaald welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn om langdurig optimaal gebruik te kunnen maken van de auto.

De prijs voor het uit te voeren onderhoud bespreken wel altijd vooraf. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Suzuki modellen

Suzuki Swift

Bekijk hier meer informatie over de Suzuki Swift.

Swift: sportief

Een sportieve, ruime en strakke vijfdeurs met kenmerkend design.
Bekijk de Suzuki Swift

Suzuki Vitara

Bekijk hier meer informatie over de Suzuki Vitara.

Vitara: moderne allroader

Een moderne en multifunctionele SUV met geavanceerde technieken.
Bekijk de Suzuki Vitara

Suzuki S-Cross

Bekijk hier meer informatie over de Suzuki S-Cross.

S-Cross: ruimte voor alles

Een stoere en veelzijdige SUV voor avonturen met het hele gezin.
Bekijk de Suzuki S-Cross

Suzuki Jimny

Bekijk hier meer informatie over de Suzuki Jimny.

Jimny: terreinwagen

Professionele tweezitter voor zakelijk gebruik op terreinen.
Bekijk de Suzuki Jimny

Bekijk de occasions

Naast onze nieuwe modellen hebben we ook een ruim aanbod aan occasions.

Ben je op zoek naar een occasion?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een ruime en wisselende voorraad Suzuki modellen.
Bekijk onze occasions