Suzuki Swift

De nieuwe Swift Style; sportief en elegant. De Swift is de icoon van Suzuki. De nieuwe Style combineert sportief en elegant in één. Met onder meer een sportstuur, stiksels in de kleur paars op de pookknop en in de bekleding, 16″ lichtmetalen velgen, een chromen grille en speciale leer- en suède-look bekleding.

Jimny in luxe uitvoering

De Suzuki Jimny Metal Top met zijn uitgebreide standaarduitrusting is een verantwoorde keuze. De Exclusive-uitvoering van de Jimny komt tegemoet aan de vraag naar luxe met onder meer fraaie lichtmetalen vijfspaaksvelgen, standaard airconditioning en mistlampen aan de voorzijde.


Suzuki Jimny: klaar voor actie!

De Jimny is ongetwijfeld de meest eigenwijs ogende Suzuki die er rondrijdt. Zijn ietwat brutale voorkomen en stoere, hoekige vormen maken de Jimny tot een aantrekkelijke verschijning. De dakreling en de spatbord- en dorpelverbreders geven zijn uiterlijk een extra dimensie. De Exclusive-versie is voorzien van fraaie vijfspaaks lichtmetalen velgen en mistlampen vóór. Het Suzuki-logo op alle Jimny’s Metal Top vormt de zogenoemde kers op de taart. De Suzuki Jimny doet iedereen omkijken: hij is brutaal, eigenwijs maar toch ook elegant en klaar voor actie!


Drive Action 4×4-systeem: terreinauto in hart en nieren

De Jimny met Drive Action 4×4-systeem is een terreinauto in hart en nieren. Het robuuste ladderchassis is een goede basis voor een stevige kennismaking met onverhard terrein. Het ontwerp zorgt voor een stabiel weggedrag en optimale grip in onverharde situaties. Een stabilisatorstang aan de voorzijde houdt het eventuele overhellen doelmatig tegen. Het resultaat is een superieure grip op iedere ondergrond.Verkrijgbaar in volgende uitvoeringen

Nu nog zuiniger en een topper in betrouwbaarheid. De Suzuki Swift is met de nieuwe 1.2 liter DualJet-benzinemotor 14% zuiiniger en produceert 12% minder CO2-uitstoot. Ook dit jaar staat de Swift weer in de top als het gaat om betrouwbaarheid.

De voordeligste in zijn klasse. In de Consumentenbond Autogids 2015 is onze Swift uitgeroepen tot de voordeligste in zijn klasse*. De meest voordelige in alles eigenlijk. De combinatie van aanschafprijs, afschrijving, verzekering, brandstof en onderhoud maakt de Swift de voordeligste auto om te rijden.

  • Suzuki Swift 1.2 Comfort
  • Suzuki Swift 1.3 Comfort Diesel
  • Suzuki Swift 1.2 Dynamic (ook als automaat)
  • Suzuki Swift 1.2 Style
  • Suzuki Swift 1.2 Exclusive (ook als automaat)
  • Suzuki Swift 1.2 Dynamic AllGrip
  • Suzuki Swift 1.2 Exclusive AllGrip
  • Suzuki Swift 1.6 Sport