Auto van Veen

Eén vast bedrag per maand voor autorijden. En met private lease nu ook maandelijks opzegbaar na 1 jaar.

Stel je private lease Suzuki samen

Stel je private lease Hyundai samen

Private lease bij Auto van Veen

Autobedrijf van Veen is al meer dan 30 jaar een begrip in Assen. Naast het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto verzorgt autobedrijf van Veen ook Private lease. U kunt terecht op een vertrouwd lokaal adres waar alles op 1 locatie op persoonlijke wijze voor u geregeld wordt. Gedegen aankoop of lease advies, inruil van uw huidige auto, verzorging van de contracten, uitleg en aflevering van de auto, onderhoud, en reparatie en uiteindelijk inname van de auto aan het einde van de looptijd. Door regelmatig contact kan eventueel tijdens de looptijd het contract aan veranderende wensen of behoeften worden aangepast. Doordat wij ook dealer van de aangeboden merken zijn is alles voor deze auto’s in huis. Van onderdelen tot accessoires en van vakkennis tot software updates.

Persoonlijk advies

Private lease is de laatste jaren enorm in opmars. Is private lease ook iets voor u? Antwoord op deze vraag hangt van een groot aantal persoonlijke factoren af. Dus om daar achter te komen nodigen wij u graag uit om persoonlijk advies te geven wat het beste bij uw situatie en uw behoeftes past.

Uw huidige auto inruilen

Het voordeel van een private lease afsluiten bij autobedrijf van Veen is dat u ten aller tijde uw huidige auto bij ons kunt inruilen. U kan dan kiezen of u het inruilbedrag uitbetaald wil hebben, wil gebruiken als vooruitbetaling op uw private lease maandtermijn of een combinatie van beide.

Persoonlijk advies of inruiloptie aanvragen?

Achterkant witte auto van autobedrijf in Assen

Voordelen

Bekijk hier alle private lease voordelen

Private Lease

Private Lease: als particulier je auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk, omdat alles in je vaste maandbedrag zit inbegrepen. Op brandstof en bekeuringen na maak je geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij Auto van Veen voor je opgelost. Naast het plezier van een nieuwe Suzuki of Hyundai kies je dus voor zekerheid en inzicht in jouw vaste lasten.

Waarom bij Autobedrijf Van Veen:

Ignis 5

Private lease voordelen