Vorige slide
Volgende slide

De Hyundai IONIC Hybrid is niet meer leverbaar als nieuwe auto. Deze prachtige auto is nog wel leverbaar als occasion. Bekijk ons occasion aanbod met jonge, nette en luxe occasions. 

De Hyundai IONIQ Hybrid combineert aerodynamica met een slimme aandrijflijn en een transmissie met dubbele koppeling. Deze hybride-auto inspireert!

Vol dynamiek
De IONIQ biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen op milieu en financieel gebied die horen bij elektrisch rijden. Zo rijd je altijd een automaat en licht het gemiddelde verbruik rond de 1 op 20.

Dynamisch rijplezier
De transmissie met dubbele koppeling (DCT) reageert snel, wat snel en sportief schakelen mogelijk maakt.

Efficiënt
Een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij.

GETEST

De Hyundai IONIQ voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. De IONIQ heeft in de crashtest van Euro NCAP de hoogst mogelijke waardering van vijf sterren gekregen.

GEWOON PUUR. PUUR SIMPEL

Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ Hybrid zit vol met kenmerkend puur design. Dat blijkt uit de nadrukkelijk horizontale vormen van het dashboard en de gebruiksvriendelijke eenvoud van de instrumenten en de bedieningsorganen.

SHIFT BY WIRE

Switchen van vooruit- naar achteruitrijden of naar neutraal, en wisselen van rijmodus is eenvoudig dankzij de dicht bij elkaar geplaatste knoppen op de middenconsole.

DRIE RIJMODI: ECO, NORMAL EN SPORT

De normale rijmodus (NORMAL) wordt aangevuld door de ECO-modus, die de efficiency maximaliseert, en de SPORT-modus, die zorgt voor 30 Nm extra koppel tot een maximum van 295 Nm.

ACCELERATIE

De krachtige elektromotor, met een maximumkoppel van 295 Nm, levert al vanaf stilstand optimale trekkracht, voor een indrukwekkende acceleratie, vooral bij lage snelheden.

ELECTRISCHE PARKEERREM

De elektrische parkeerrem – met de handige Auto Hold-functie – is eenvoudig te gebruiken door de knop omhoog te trekken.

AEHEV highlight 06
AEHEV highlight 08