Previous
Next

De Hyundai IONIQ electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met een slimme efficiënte aandrijflijn en is daardoor de zuinigste elektrische auto op de markt. Met een range van meer dan 300 kilometer. De auto heeft een gunstige aanschafprijs vanaf slechts € 36,995,- en slechts 8% fiscale bijtelling. 

Vol dynamiek
De IONIQ biedt alles wat een conventionele auto ook biedt, maar dan met alle voordelen op milieu- en financieel gebied die horen bij elektrisch rijden.

GEWOON PUUR. PUUR SIMPEL
Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ Hybrid zit vol met kenmerkend puur design. Dat blijkt uit de nadrukkelijk horizontale vormen van het dashboard en de gebruiksvriendelijke eenvoud van de instrumenten en de bedieningsorganen.

DRIE RIJMODI: ECO, NORMAL EN SPORT
De normale rijmodus (NORMAL) wordt aangevuld door de ECO-modus, die de efficiency maximaliseert, en de SPORT-modus, die zorgt voor 30 Nm extra koppel tot een maximum van 295 Nm.

ELECTRISCHE PARKEERREM
De elektrische parkeerrem – met de handige Auto Hold-functie – is eenvoudig te gebruiken door de knop omhoog te trekken.

ACCELERATIE
De krachtige elektromotor, met een maximumkoppel van 295 Nm, levert al vanaf stilstand optimale trekkracht, voor een indrukwekkende acceleratie, vooral bij lage snelheden.

SHIFT BY WIRE
Switchen van vooruit- naar achteruitrijden of naar neutraal, en wisselen van rijmodus is eenvoudig dankzij de dicht bij elkaar geplaatste knoppen op de middenconsole.

INTUITIEVE EENVOUD
Het dashboard van de Hyundai IONIQ Electric is het toonbeeld van eenvoud, ruimte en intuïtie.

AEEV highlight 07
AEEV highlight 06