Voordelen van private lease bij Autobedrijf van Veen
Bij Autobedrijf Van Veen heb je ruime opties voor het leasen van een Suzuki of een Hyundai. Wij zorgen ervoor dat je op persoonlijke wijze wordt begeleid tijdens het kiezen van het geschikte private leasecontract. Hoewel we al veel tevreden klanten hebben kunnen helpen met ons bewezen lease-advies, zijn er nog veel mensen die niet weten wat de voordelen zijn van private lease. In deze blog zetten wij de voordelen van private lease op een rijtje om jou zo snel mogelijk op de weg te krijgen met een gloednieuwe auto.

Private lease bij Van Veen

Als je een auto wilt bekostigen met een private leasecontract dan kun je bij Van Veen altijd rekenen op veel extra garanties en persoonlijk koopadvies. Wij helpen je met aankoopadvies op basis van jouw voorkeuren. Je krijgt alle informatie over de voorwaarden en de looptijd van het contract. Tijdens ons eerste gesprek evalueren wij je situatie om zo de geschikte auto te vinden. Regelmatig nemen we contact met je op om te kijken of alles nog naar wens is.

Voordelen private lease

Private lease heeft een hoop voordelen. Naast het feit dat private lease de gemakkelijkste manier is om in een betrouwbare nieuwe auto te rijden ben je gedurende het leasecontract volledig ingedekt voor eventuele problemen. Het bedrag dat je maandelijks betaalt dekt je in voor alle kosten, op benzine en eventuele verkeersboetes na. Een aanbetaling is ook niet noodzakelijk. Voor onderhoud en reparatie kan je altijd terecht bij ons in de garage. Je bent direct allrisk verzekerd, hebt recht op haal/breng service en een gloednieuwe set banden. Daarnaast hebben wij meer dan genoeg vakkennis in huis over onderdelen, accessoires en software-updates.

Voor wie is private lease geschikt

Voor jongeren en senioren kan private lease de uitkomst bieden. Hoewel je een vast inkomen moet hebben hoef je geen gigantisch startkapitaal in te leggen voordat je in een gloednieuwe auto kan rijden. Ook als je nog geen no-claim korting hebt opgebouwd kan leasen een aantrekkelijke optie zijn voor jongeren die een auto willen zonder alle reparatiekosten die je bij een tweedehandsauto wel hebt. Voor senioren is private lease ook een aantrekkelijke optie. Sommige financiële instellingen zijn namelijk terughoudend met het lenen van startkapitaal aan ouderen. In dat geval kun je als senior private lease overwegen.

Waar moet je op letten bij private lease

Private lease komt uiteraard met een paar voorwaarden. Je dient je natuurlijk te houden aan de contractafspraken die je van tevoren opstelt. Omdat je tekent voor een bepaalt kilometrage per jaar is het daarnaast de bedoeling dat je de auto regelmatig gebruikt. Hoewel er bij private lease geen inkomenseis is wordt er wel gekeken naar je financiële situatie, waaronder je kredietwaardigheid. Bij Autobedrijf van Veen zullen we altijd zoeken naar een oplossing die jouw persoonlijke situatie het beste in acht neemt.

Auto samenstellen naar keus bij Van Veen

Zodra je een private leasecontract afsluit heb je bij Van Veen de mogelijkheid om je opties samen te stellen. Onze nieuwste Suzuki en Hyundai modellen zijn voorzien van alle moderne gemakken die je van een auto kunt verwachten. Denk hierbij aan slimme inzichten in je brandstofverbruik, een modern navigatiesysteem of rem-assistent. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om aan het einde van de leaseovereenkomst de auto over te kopen tegen de restwaarde. In dat opzicht zijn wij uniek omdat de meeste autobedrijven je deze optie niet kunnen bieden.

Voordelen Hyundai private lease en Suzuki private lease

Omdat Autobedrijf van Veen erkend dealer is van de merken Hyundai en Suzuki heb je als private lease klant recht op een aantal handige garanties. Bij Hyundai ben je verzekerd van een zogeheten retourgarantie. Mocht je onverhoopt je baan verliezen, dan is het mogelijk om kosteloos het contract op te zeggen. Bij Suzuki heb je hier ook recht op en kun je onderhandelen over een lager maandbedrag bij vooruitbetaling of inruil. Naast deze voordelige extra’s kun je er bij deze automerken vanuit gaan dat ze zeer betrouwbaar zijn en lang meegaan.
Happy,Young,Customers,Couple,Ready,To,Sign,Bank,Loan,Agreement

Geef een reactie