Osmose water neemt vuil gemakkelijk weg omdat het erg zuiver is
De gloednieuwe wasstraat van Carwash Van Veen is uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van wassen. Klanten die kiezen voor onze moderne wasstraat van wel 34 meter lang profiteren van een vlotte duurzame wasbeurt, zuiver osmose water en een uitgebreide service. Naast een optimale wasstraat biedt Carwash Van Veen veel extra diensten die niet kunnen ontbreken bij het schoonhouden van je auto. Wat maakt onze nieuwe wasstraat zo praktisch en waarom kun je het beste je auto laten wassen bij ons? In dit blogartikel zetten we de voordelen overzichtelijk op een rijtje.

Auto wassen met 4S-module

Carwash Van Veen is in 2021 in zee gegaan met de wasstraatbouwers van Christ. Na twintig jaar lang zo’n 30.000 tot 40.000 auto’s jaarlijks te wassen met een oude degelijke wasstraat was het tijd voor een gloednieuwe investering. In samenwerking met Christ liet Carwash Van Veen een wasstraat van 34 meter bouwen die voorloopt op het gebied van snelheid, vlekverwijdering en watergebruik. Het EVO-4S wasportaal is uitgerust met zes robuuste borstels die elk hoekje en gaatje van je auto weer als nieuw laten glimmen. Dankzij een mechanisch-pneumatisch wasverloop kunnen geprofileerde zij- en dakborstels de auto grondiger dan ooit reinigen. Onze wasstraat is ook uitgerust met hogedruksproeiers aan de onderkant.

Duurzame tijd- en waterbesparende wasbeurt

De wasstraat van Carwash Van Veen is voorzien van een kettingbaansysteem die de wachttijd voor een wasbeurt aanzienlijk vermindert. Je hoeft niet langer dan 2 minuten per auto te wachten in de rij van onze wasstraat. Er kunnen tot wel 5 auto’s tegelijkertijd gewassen worden. Het totale wasproces neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Met behulp van een razendsnelle kettingbaan besparen we het milieu omdat het waterverbruik aanzienlijk omlaag kan vergeleken oudere wasstraten. De milieubewuste bestuurder kan daarom ook terecht bij Carwash Van Veen.

Osmose water

Onze autowasstraat maakt gebruik van osmose water. Osmose water is onthard en gedemineraliseerd water dat dankzij de zuivere samenstelling het meest geschikt is voor het reinigen van een auto. Bij Carwash Van Veen geven wij de voorkeur om de auto schoon te maken met osmose water. Ongefilterd water kan sporen achterlaten die je carrosserie of je ramen kunnen beschadigen. Osmose water is ontdaan van mineralen als kalk, lood, ijzer en zouten. Omdat osmose water zo zuiver is neemt het gemakkelijk vuildeeltjes op en geeft het na opdrogen geen witte vlekken.

Divers aanbod wasprogramma’s

Wij bieden uiteenlopende wasprogramma’s aan particulieren en zakelijke klanten. Ons basis wasprogramma levert het gewenste resultaat, maar wist je dat wij je auto net dat extra stukje glans kunnen geven met ons compleet- of premium wasprogramma? De wasstraat van Carwash Van Veen is namelijk uitgerust met een Foam Wall-boog. Voor insecten op de voorkant van de auto, of hardnekkige vervuiling kan het interessant zijn om gebruik te maken van onze schuimboogbehandeling. Verder kunnen wij je auto na de autowasstraat ook voorzien van een polish behandeling voor extra glans. Met deze polish brengen wij een tijdelijke extra beschermlaag aan op de autolak.

Waxoyl behandeling

Indien je de auto echt weer als nieuw wilt hebben kun je bij ons een waxoyl behandeling of een glasscoating poetsbeurt laten uitvoeren. Wij kunnen je auto showroomklaar maken op onze poetsafdeling. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket voeren wij een ozonbehandeling tegen nare geurtjes uit, behandelen wij het interieur en exterieur, polijsten wij je laklaag of brengen we een coating aan die je laklaag 12 tot 36 maanden beschermt. Voor een beurt op onze poetsafdeling dien je van tevoren contact met ons op te nemen via deze link.

Interieurreiniging

Zodra je auto van buiten weer glanst als nooit tevoren kan je interieur natuurlijk niet ontbreken. Daarom bieden wij voordelige combipakketten aan waarbij onze poetsafdeling je interieur grondig reinigt. Wij stofzuigen en nemen je kunststof delen af. Voor het complete reinigingspakket kunnen wij ook de dorpels en velgen handmatig reinigen.

Geef een reactie