Maak kennis met de sportieve Hyundai i10 N Line: de krachtigste i10 tot nu toe! Door de speciale N Line uitvoering bestaat er geen stoerdere, snellere en indrukwekkendere compacte auto!

Hyundai i10 N Line

Wat kun je allemaal verwachten van deze Hyundai i10 N Line?

Mooi van buiten en van binnen! De Hyundai i10 N Line – standaard met 5 zitplaatsen – is de overtreffende trap van de i10 in veel opzichten. Zowel het exterieur als het interieur wordt gekenmerkt door veel details die doen denken aan raceauto’s. Zoals het vaak terugkomen van de N Line-badge en de rode elementen die overal op en in de auto zitten. Door de indrukwekkende 16-inch lichtmetalen velgen, een skidplate en diffuser, de sportieve bumpers in N Line design, de dubbele chromen uitlaat en stoere led-dagrijverlichting is de i10 N Line een absolute blikvanger.

Rode accenten

De rode accenten in de grille, onder de voorbumper en in het i10-embleem in de C-stijl, laten zien dat we hier met een speciale i10 te maken hebben. Het N Line design van de i10 is helemaal doorgetrokken in het interieur van de auto. De N Line-badge is op meerdere plekken terug te zien zoals op het (verwarmbare) stuur en de versnellingspook. Ook de kenmerkende rode accenten komen terug rond de ventilatieroosters en stiksels op de stoelen. De aluminium look pedalen trekken samen met de sportieve (ook verwarmbare) stoelen en zwarte hemelbekleding de aandacht.

Turbobenzinemotor met 100 pk!
Niet alleen het uiterlijk van de i10 N Line is sportief. De auto heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak en wordt aangedreven door de 1,0-liter T-GDi driecilinder met maar liefst 100 pk. Het sportieve onderstel met aangescherpte veerkarakteristiek (voor minder overhellen) zorgt voor een nog betere wegligging. Daarnaast is de stuurbekrachtiging aangepast voor een nog snellere reactie en intensiever contact met het wegdek.

Maak nu kennis met de sportieve Hyundai i10 N Line!