Voor de doe het zelf wasboxen heeft Carwash van Veen geïnvesteerd in een nieuw milieuvriendelijk velgen reinigingssysteem. U kunt nu uw velgen grondig reinigen zonder poetsen of boenen. Gewoon even inspuiten met de aparte lans, even laten intrekken en daarna grondig met schoon water afspoelen.
Carwash van Veen gevestigd aan de Balkenweg bij het BP tankstation en het autobedrijf is al jaren het grootste auto cleanpark van Assen. Naast een 40 meterlange wasstraat heeft Carwash van Veen ook 6 doe het zelf wasboxen en uitgebreide gelegenheid voor het stofzuigen van uw auto.
Voor de doe het zelf wasboxen heeft Carwash van Veen geïnvesteerd in een nieuw milieuvriendelijk velgen reinigingssysteem. U kunt nu uw velgen grondig reinigen zonder poetsen of boenen. Gewoon even inspuiten met de aparte lans, even laten intrekken en daarna grondig met schoon water afspoelen. Uw velgen zijn dan weer brandschoon, zonder dat de velgen worden aangetast. Daarnaast is ook het bestaande schuimborstel programma van de wasboxen verbeterd. Er wordt een actiever schuimproduct gebruikt voor een nog betere reiniging. Bovendien is de wastijd verlengd voor het schuim borstelen. Als vanouds zijn er nog de hogedruk wassen, het schoonspoel programma voor vlekvrij opdrogen en glanswax behandeling.