Autobedrijf van Veen in Assen levert een compleet pakket van diensten aan haar klanten. Van Veen staat voor kwaliteit en garandeert dit aan u door lid te zijn van diverse vak organisaties. Zo is autoschade herstel van Veen onder andere aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep Nederland. Dit betekent dat uw auto professioneel herstelt wordt. De ondernemers die lid zijn van de Autoschade Herstel Groep Nederland zijn alleen zelfstandige ondernemers met een passie voor hun beroep. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen ondersteuning krijgen bij het melden van schade, het invullen van schadeformulieren en het berekenen van de schade.

FOCWA: de experts in de carrosseriebranche

Autoschade herstel van Veen is FOCWA lid. FOCWA is dé Nederlandse vereniging voor ondernemers in de carrosseriebranche. Zij behartigt de belangen van de leden op het gebied van onder anderen techniek en innovatie, kwaliteits- en Arbo-zorg, opleidings- en bedrijfsadviezen. De aangesloten bedrijven voldoen aan de hoogste normen (FOCWA schadeherstel is ISO 9001 gecertificeerd). Dit geldt ook voor Autobedrijf van Veen. FOCWA leden staan garant voor kwaliteit, de beste service, uitstekend opgeleid personeel tezamen met het gebruik van de laatste nieuwe apparatuur.

Wat te doen bij ruit schade?

Autoschade herstel van Veen is ook een GlasGarage. GlasGarage is de organisatie voor autobedrijven die gecertificeerd zijn voor het herstel van uw autoruiten. U kunt bij autoschadeherstel van Veen een sterretje in uw ruit laten repareren of indien nodig uw ruit laten vervangen. Van Veen regelt de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Voor iedereen in Assen is Autobedrijf van Veen uw GlasGarage.