De nieuwe Hyundai Tucson lijkt in niets op zijn voorgangers. Zowel van binnen als van buiten heeft deze auto een toonaangevend en vooruitstrevend design. Met de strakke oppervlakken en dynamische lijnen brengt Hyundai de SUV naar een ‘next level’. De Hyundai Tucson is verkrijgbaar als Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid.

Nieuwe designtechnologie: Sensuous Sportiness  

De nieuwe Tucson is groter, breder en de eerste SUV van Hyundai die ontwikkeld is volgens de nieuwe designtechnologie ‘Sensuous Sportiness’. Dit is terug te zien in de gespierde uitstraling door de combinatie van scherpe hoeken en dynamische proporties.  

En misschien wel de meest state-of-the-art designtechnologie: de Parametric Hidden Lights. De verlichting is geïntegreerd in de grille. Zodra ze worden ingeschakeld zijn ze zichtbaar en geven een vleugelachtige vorm aan de grille. Als ze worden uitgeschakeld, vormen ze optisch een geheel met de grille.  


Een gevoel van openheid 
 

Zodra je instapt in de nieuwe Hyundai Tucson ervaar je het gevoel van openheid. Ruimte, technologie en informatie komen harmonieus samen in het verfijnde interieur. Met dit interieur heeft Hyundai de look-and-feel naar een hoger niveau getild. Ga voor sfeer in de auto door te kiezen uit een van de 64 kleuren van de interieurverlichting en laat de zon binnen door het panoramische zonnedak.


De nieuwe maatstaf voor rijplezier
 

De nieuwe Hyundai Tucson biedt grote keuze aan geëlektrificeerde aandrijflijnen in het SUV-segment. Hiermee zorgt Hyundai ervoor dat emissies worden beperkt zonder in te leveren op het rijplezier.   

De Hyundai Tucson hybride en wordt aangedreven door een 1.6-liter benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor. Dit is de op een na krachtigste motor in het nieuwe Tucson-gamma en levert een systeemvermogen van 230 pk. De Tucson Plug-in Hybrid heeft 265 pk en is daarmee de krachtigste SUV in het gamma. 


Connectiviteit en veiligheid 

De nieuwe Hyundai Tucson is voorzien van de beste connectiviteit, zoals Bluelink voor het bedienen van de auto met je smartphone of stemHet 10,25 inch touchscreen en digitale instrumentenpaneel, mogelijkheid tot draadloos opladen, USB-aansluiting voorin en achterin dragen bij aan het rijplezier. En als kers op de taart, het KRELL Premium-audiosysteem met 8 luidsprekers en een subwoofer voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit.  

De nieuwe Hyundai beschikt ook over het beste pakket veiligheids- en rijassistentiesystemen in zijn klasse met talrijke innovatieve functies.
 

Benieuwd naar alle features van deze auto? En wil je graag een proefrit maken? Maak een afspraak. Dan brengen we de auto langs voor een rit en leggen we alles uit over deze nieuwe Hyundai Tucson!