De eerste stationwagon van Suzuki en ook nog eens full-hybrid. Deze auto staat voor zuinigheid, comfort en sportiviteit. De Swace is dé perfecte auto voor lange afstanden. Ga jij voor de Select of de Style?

Elegant en sportief

De sportieve voorzijde van de Swace kenmerkt zicht door de strak gelijnde LED-koplampen en een mooie honingraat-grille. Door het lage zwaartepunt en de geavanceerde wielophanging rijdt de Suzuki Swace super comfortabel.

De stationwagon is een echte gezinsauto, want er is volop ruimte beschikbaar voor 5 personen en bagage. Wat opvalt in deze auto is de ruimte voorin en de beenruimte achterin.

Kracht en efficiëntie in 1

De geavanceerde hybride aandrijving maakt gebruik van een elektromotor (72pk), verbrandingsmotor (98pk) of van beide tegelijk en hebben samen een vermogen van 122pk. De Suzuki Swace is een zuinige auto door het lage benzineverbruik en geringe C02-uitstoot. Wees niet bang dat de auto niet snel optrekt, want de soepele en krachtige acceleratie verhogen het rijplezier merkbaar.

Comfortabel voor lange ritten

Het interieur van de nieuwe Suzuki Swace straalt elegantie uit en is ruim, licht en comfortabel. Het brede dashboard is helemaal een met de deurpanelen. De sportieve chromen accenten en aandacht voor details laten de premium kwaliteit zien.

Wil iedereen een andere temperatuur in de auto? Dat kan. De temperatuur is per persoon apart in te stellen net als de stoelverwarming. En wees nooit meer bang voor koude handen met de heerlijke stuurwielverwarming.

Veilig onderweg

Niet alleen het Suzuki Multi Media Systeem met Apple Carplay en Android Auto brengt je veilig van a naar b. Ook de intelligente rijassistentiesystemen zorgen voor een veilige reis. Door het monitoren van de omgeving wordt de kans op een aanrijding verminderd, wordt inparkeren een stuk makkelijker en blijf je altijd binnen de rijstrook.

Enthousiast geworden?

Onze showroom is momenteel gesloten, maar niet getreurd. We maken graag een afspraak met je om de auto langs te brengen voor een proefrit. Maak direct een afspraak en test deze geweldige stationwagon van Suzuki.