Langer, lager, breder en ruimer. Hiermee gooit Hyundai het met de i20 over een compleet andere boeg. Maak kennis met het nieuwe karakter van het meest succesvolle Hyundai model.

Ontworpen om op te vallen
De vele details aan de buitenkant van de auto geven de nieuwe i20 veel meer karakter dan de voorgangers. De indrukwekkende grille met ruitvormig rasterwerk en de prominente luchtinlaten zorgen samen met de Z-vormige led-verlichtingsunits voor een unieke uitstraling. 

Meer bewegingsruimte
Het formaat van de nieuwe Hyundai i20 is niet veel veranderd, maar binnenin zijn de verschillen toch goed merkbaar. Er is meer bewegingsruimte voor de bestuurder en bijrijder en de kofferbak is met 352 liter inhoud ook lekker ruim, dus er kan genoeg bagage mee!

State-of-the-art technologie 
Een digitale cockpit en een infomediasysteem van wel 10,25 inch met een split screen functie is wat de nieuwe Hyundai i20 kenmerkt! En met de Hyundai Bluelink-technologie kun je jouw i20 bedienen vanaf je smartphone. Naadloze connectiviteit is wat Hyundai biedt, samen met online stemherkenning en andere voorzieningen voor de meest plezierige rit.

Twee motorvarianten – zuiniger en schoner
Bij de nieuwe Hyundai i20 is er keuze uit 2 benzinemotoren waaronder de 1.0 T-GDi 48v met 100pk (74kW). De 48-volt mild Hybride technologie zorgt voor 3-4% minder benzineverbruik en CO2-uitstoot. Kies hierbij uit een 7-trapsautomaat (DCT) of een 6-versnellingsbak. De andere benzinemotor, de 1.2 MPI heeft 84pk (62 kW) en is leverbaar met een 5-versnellingsbak. 

Keuze uit 10 carrosseriekleuren
De nieuwe Hyundai i20 wordt geleverd in 10 verschillende carrosseriekleuren. Speciaal voor de i20 zijn er de 4 nieuwe kleuren: Intense Blue, Aurora Grey, Aqua Turquoise en Brass. Ook is een 2-kleurige carrosserie mogelijk met het dak in Phantom Black. Zelfs voor het interieur heeft Hyundai drie kleurenthema’s samengesteld, zodat het helemaal jouw auto wordt.

Kom langs in de showroom en ontdek het geweldige karakter van de nieuwe Hyundai i20!