BOB DE JONG RALLYING - Meervoudig Nederlands Rallykampioen Bob de Jong in actie met de Hyundai i20 R5 220228 (002)

Vanaf dinsdag 8 maart tot vrijdag 11 maart is de Hyundai i20 R5 van Bob de Jong bij ons te bewonderen in de showroom. Als Hyundai-dealer zijn wij vereerd dat de Nederlands kampioen met onze naam op de auto rijdt. Hyundai is een ontzettend sterk merk dat uitblinkt in innovatie en duurzaamheid. Wij steunen Bob de Jong van harte bij zijn deelname in onze regio.

BOB DE JONG RALLYING Regerend Nederlands Rallykampioen Bob de Jong rechts komt dit seizoen in actie met navigator Erik de Wild 220228 002

Regerend Open Nederlands Rally Kampioen Bob de Jong komt vol zelfvertrouwen naar JACK’s Drenthe Rally, waar hij wil meestrijden om de overwinning. Hij gaat in Assen dan ook van start met maar één doel: samen met navigator Erik de Wild de zege behalen in zijn Hyundai i20 R5 en tevens de basis leggen voor opnieuw titelprolongatie!

JACK’s Drenthe Rally vindt plaats op en om het TT-circuit van Assen. Zaterdag 12 maart om 8.46 uur gaat de rally van start in Assen, de finish is aan het eind van de dag om 16.34 uur.

De rally auto’s zelf live in actie zien? Kaarten zijn verkrijgbaar op www.drentherally.nl. Voor meer informatie kunt u ook de website checken.