Autobedrijf van Veen in Assen bestaat al jaren en gedurende deze periode heeft het bedrijf vele tevreden klanten zien komen en gaan. Een manier om volledig up-to-date te zijn is het BOVAG lidmaatschap. BOVAG is de branche organisatie voor bedrijven die zich met mobiliteit bezighouden.

BOVAG: een stukje geschiedenis

In mei 1930 kwamen een aantal garagehouders en automobiel handelaren bij elkaar en besloten de krachten te bundelen. Als centrale organisatie verdedigde de FOCWA de belangen van aangesloten bedrijven. Dit ging zo goed dat al snel ook andere bedrijven zich aansloten, zoals de motorrijwielhandelaren. In de jaren ’70 werd de BOVAG garantie ingevoerd: aangesloten leden verplichtten zich om drie maanden garantie te geven op occasions.

BOVAG: kwaliteitskeurmerk

Om lid te kunnen worden van de BOVAG moet een bedrijf aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moet het bedrijf een sociaal werkgeversbeleid voeren en alle medewerkers moeten constant hun kennis en kunde actueel houden. Hierdoor kan de BOVAG garanderen dat alleen betrouwbare en deskundige bedrijven lid zijn. Ieder jaar worden de leden opnieuw gecontroleerd. Ook autobedrijf van Veen voldoet aan de strenge BOVAG eisen.

FOCWA: de Nederlandse vereniging van carrosseriebedrijven

Carrosseriebedrijven houden zich voornamelijk bezig met het schadeherstel aan voertuigen. Zo heeft autobedrijf van Veen zijn eigen herstel werkplaats. Ook bij FOCWA staat kwaliteit voorop en dit is niet alleen de geleverde kwaliteit van het schade herstel aan uw auto, maar ook de kwaliteit van de werknemers en hun machines en werkomstandigheden. De Autobedrijf Van Veen ondersteunt de leden op verschillende manieren: dit kan zijn van adviezen over loonadministratie tot techniek en innovatie. Ook Autobedrijf Van Veen onderschrijft de doelstellingen van de FOCWA en prijst zich gelukkig met het werk dat de monteurs verrichten.

Onderhoud

Onderhoud van uw auto is zeer belangrijk om schade te voorkomen. Door te investeren in onderhoud bespaart u zich later dure reparatiekosten. De werkplaats van van Veen heeft 10 hefbruggen en een eigen APKdiagnosestraat. Ook uw auto kan tegen een laag bedrag bij autobedrijf van Veen onderhouden worden. Klik hier voor meer informatie.