Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona Electric is in deze tweede generatie de perfecte auto voor zowel de zakelijke als de particuliere klant die eclectisch gaat rijden. De jarenlange ervaring van Hyundai met het bouwen van elektrische auto’s vertaald zich in een uitgebalanceerd geheel die krachtige prestaties combineert met een groot rijbereik tot wel meer dan 500 km. Daarnaast heeft de Kona Electric een mooie hoge instap, is lekker ruim en is altijd voorzien is van een automatische versnellingsbak.

De Kona heeft een strakke onderscheidende voorzijde en combineert vloeiende aerodynamische lijnen met een robuust design.

De Kona is uitgerust met de nieuwste connectiviteit en handige gebruiksfeatures gecombineerd met geavanceerde veiligheidssystemen en zelfs rijhulpsystemen. De Kona is de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit met Over the air software updates.

Ook is het een geruststellende gedachte dat bij de ontwikkeling van de Hyundai Kona niets aan het toeval is overgelaten om de hoogst haalbare score op het gebied van veiligheid te behalen.

De Hyundai Kona Electric is een echte uitblinker. De auto weerspiegelt tot in detail gevoel voor stijl: ongecompliceerd, rationeel en modern. Het is de perfecte uiting van hoe u bij voorkeur uw eigen plan trekt.