Iedereen die veel op de weg zit, weet hoe belangrijk een betrouwbare auto is. Reken maar dat u er dan voor zorgt dat er aan het onderhoud van uw auto niets mankeert! U moet er niet aan denken dat u door slecht onderhoud onderweg stil komt te staan. Een vertrouwd en deskundig bedrijf dat u hierin ondersteunt geeft dan een veilig gevoel. Autobedrijf van Veen is zo’n bedrijf, een bedrijf met een uitstekende reputatie waar u met een gerust hart naar toe gaat.

Een goed onderhoudsplan

Goed onderhoud is het halve werk. Simpelweg zorgen dat de olie en koelvloeistof op peil zijn voorkomt al een heleboel problemen. Een winter check kan u veilig door de winter helpen. Wie in de winter met gladheid de weg op moet, heeft veel profijt van winterbanden. Deze moet u natuurlijk wel zelf aanschaffen, maar dan hebt u wel nog een garagebedrijf nodig dat zorgt voor de opslag van uw zomerbanden en zorg draagt voor de montage.
Een goed idee is het afsluiten van een onderhoudscontract bij Autobedrijf van Veen. Hiermee is al het geprogrammeerd onderhoud gedekt. Dit is wat vroeger de grote- en de kleine beurt inhield.

De werkplaats is modern en geavanceerd en er werken zeer vakkundig opgeleide monteurs. U kunt hier terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Als Bosch car Service dealer worden allen onderdelen van hoge kwaliteit gebruikt en is het technisch personeel geschoold om alle merken auto’s te repareren. Ze kunnen gebruik maken van 10 hefbruggen, een APK diagnosestraat en ultra-moderne apparatuur.

Ook indien u het onderhoud van uw auto nog zo goed geregeld hebt, er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor u het weet zit er een deuk in de carrosserie of heeft u een barst in uw ruit door een opspattend steentje. Ook dan moet u bij Autobedrijf van Veen zijn. Autobedrijf van Veen heeft een eigen schadeherstel afdeling: “Schadeherstel van Veen”. Schade herstel van Veen is een officieel FOCWA schade garant bedrijf en dat geeft zekerheid.

Online een afspraak maken

Gemak dient de mens. Autobedrijf van Veen geeft u de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor onderhoud en reparatie aan uw auto. De werkplaatsreceptie regelt het voor u. Gewoon het online formulier invullen en verzenden naar Autobedrijf van Veen. Wie liever telefonisch een afspraak maakt, kan natuurlijk ook even bellen met de werkplaats.

Geef een antwoord