Iedereen rijdt graag in een pas gepoetste auto. De auto blinkt weer als een spiegeltje en is van binnen en van buiten fris en schoon. Zoiets geeft zelfvertrouwen en een opgeruimd gevoel. U kunt de hele wereld weer aan en u gaat met volle kracht vooruit. Autobedrijf van Veen beschikt over uitstekende faciliteiten voor het wassen van auto’s, bedrijfswagens en caravan. Ook als u uw motor na een toertocht wilt wassen, kunt u bij het Clean Park van Autobedrijf van Veen terecht.

Een ultramoderne wasstraat

Wie weinig tijd heeft en toch graag in een schone auto rijdt, kan prima terecht in de wasstraat. Door het moderne kettingbaansysteem is uw auto in slechts enkele minuten weer spik en span. De texielborstels garanderen een 100% krasvrij resultaat en door het gebruik van osmose water in de laatste spoelgang, droog de auto vlekvrij. Bovendien kan 80% van het waswater worden gerecycled door het biologische zuiveringssysteem. Zo wordt het milieu ook nog een beetje gespaard, wat niet geheel onbelangrijk is. Wie voor minstens € 20,- tankt, krijgt een wasbeurt voor de halve prijs.

Uw auto weer als nieuw met het poetsteam

Wie erop gespitst is, zijn auto weer in showroomstaat te krijgen, kan een afspraak maken met de poetsafdeling. Handig voor als u uw auto wilt verkopen, of gewoon, omdat u wilt dat uw auto op en top representatief is.
U kunt de poetsbeurt uitbreiden met een Waxoyl behandeling voor een jarenlange bescherming van de lak. Niets is zo vervelend als u, na het boodschappen doen, een nieuwe kras op uw auto ontdekt. De dader laat doorgaans geen briefje achter en de kosten zijn dus voor u.
Vreselijk is het, als iemand in de auto is ziek geworden. De nare lucht is bijna niet uit de auto te krijgen. Hetzelfde geldt trouwens ook voor geknoeide melk of slagroom. Blijf niet langer zitten in die stank en spreek een ozonbehandeling af. Het interieur van uw auto ruikt weer als nieuw.

Wasboxen voor de doe het zelver

Wie toch graag zelf de auto onder handen neemt en thuis niet de faciliteiten heeft, kan gebruik maken van één van de 6 wasboxen van het Clean Park. Alle voorzieningen zijn er; van borstels en zeep, tot een automatische mattenklopper en een bekledingreiniger. Wie zijn caravan of bedrijfswagen komt wassen, kan het best vragen naar de wasbox met het verhoogde bordes. Zo kunt ook het dak gemakkelijk wassen.
Uw auto poetsen is in het Clean Park van Autobedrijf van Veen een fluitje van een cent.

Geef een antwoord