Suzuki Jimny

De Suzuki Jimny Metal Top is een bijzonder gewilde terreinauto. Geen wonder, want de compacte SUV combineert ongekende gebruiksmogelijkheden met compacte buitenmaten. Het interieur, het uiterlijk, de kleuren en de aandrijving maken de Jimny Metal Top tot een trendy verschijning waarmee zijn berijder goed voor de dag komt.

Jimny in luxe uitvoering

De Suzuki Jimny Metal Top met zijn uitgebreide standaarduitrusting is een verantwoorde keuze. De Exclusive-uitvoering van de Jimny komt tegemoet aan de vraag naar luxe met onder meer fraaie lichtmetalen vijfspaaksvelgen, standaard airconditioning en mistlampen aan de voorzijde.


Suzuki Jimny: klaar voor actie!

De Jimny is ongetwijfeld de meest eigenwijs ogende Suzuki die er rondrijdt. Zijn ietwat brutale voorkomen en stoere, hoekige vormen maken de Jimny tot een aantrekkelijke verschijning. De dakreling en de spatbord- en dorpelverbreders geven zijn uiterlijk een extra dimensie. De Exclusive-versie is voorzien van fraaie vijfspaaks lichtmetalen velgen en mistlampen vóór. Het Suzuki-logo op alle Jimny’s Metal Top vormt de zogenoemde kers op de taart. De Suzuki Jimny doet iedereen omkijken: hij is brutaal, eigenwijs maar toch ook elegant en klaar voor actie!


Drive Action 4×4-systeem: terreinauto in hart en nieren

De Jimny met Drive Action 4×4-systeem is een terreinauto in hart en nieren. Het robuuste ladderchassis is een goede basis voor een stevige kennismaking met onverhard terrein. Het ontwerp zorgt voor een stabiel weggedrag en optimale grip in onverharde situaties. Een stabilisatorstang aan de voorzijde houdt het eventuele overhellen doelmatig tegen. Het resultaat is een superieure grip op iedere ondergrond.Verkrijgbaar in volgende uitvoeringen

Jimny Metal Top 1.3 Exclusive
Jimny Metal Top 1.3 Exclusive aut