Autobedrijf Van Veen in Assen is een van de dealers van Suzuki auto’s in Nederland. Het bedrijf heeft een ruime collectie aan Suzuki’s in de verkoop. Een van de modellen die verkrijgbaar is, is de Suzuki Alto. Deze kleine en zuinige stadsauto heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt.

Evolutie van de Suzuki Alto

De Suzuki Alto werd in 2006 uit de productie genomen, omdat Suzuki wilde uitvinden wat belangrijk is voor de klanten. Na ongeveer drie jaar kwam de vernieuwde Suzuki Alto terug op de markt en de testers en besprekers reageerden enthousiast. De Suzuki Alto is iets ruimer geworden en heeft een grappig aerodynamisch ontwerp. De uitermate energiezuinige motor die ook nog eens het milieu ontlast, heeft zowel particulieren als bedrijven aan het nadenken gezet over de aanschaf ervan.

De Suzuki Alto komt standaard met 5 deuren, wat voor een kleine stadsauto uitermate handig is, vooral wanneer u ergens snel achterin de auto moet stappen. De nieuwe Suzuki Alto is iets breder dan het oude model en ligt daardoor stabieler op de weg. Het rijden zelf voelt ook wat meer solide aan. De afwerking is uitstekend wat onder andere tot uitdrukking komt in de kleuraccenten van het interieur.

Service en Garantie

De Suzuki Alto komt met een onderhoudsplan, wat voor de eerste vier tot zes maanden na levertijd gratis is. Daarna kunt u het onderhoudsplan zelf bij autobedrijf Van Veen doorzetten. De garantie voor de verschillende onderdelen is afhankelijk van de fabrikant; op de glasscoat zit bijvoorbeeld standaard 5 jaar garantie. De medewerkers van Autobedrijf Van Veen kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Geef een antwoord