Onderhoudsplan

Auto Onderhoud Plan bij Autobedrijf van Veen!

Het doel van het Auto Onderhoud Plan is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan voor uw auto te creëren. Waarbij belangrijke uitgangspunten “kosten besparen op het onderhoud” en “betrouwbaarheid van auto’s behouden” zijn. Door tijdig en goed onderhoud wordt de kans op onverwachte problemen met uw auto geminimaliseerd, is de waarde van uw auto hoger en is uw auto milieuvriendelijker. Ook dat is voor u belangrijk.

Waarom Auto Onderhoud Plan?

Dagelijks zien wij in onze werkplaatsen auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Ondanks het weinige onderhoud bij moderne auto’s is het daarom aan te bevelen niet op de onderhoudsbeurt van uw auto te besparen.

Voorkom achterstallig onderhoud

Met het onderhoudsplan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto, en weet u tevens waar u financieel aan toe bent. Wij hanteren heldere onderhoudstarieven, overeenkomstig het Auto Onderhoud Plan. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt bij ons perfect en voor een vast laag bedrag per maand onderhouden.

Hoe doet Auto Onderhoud Plan dat?
U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten.

Kijk voor meer informatie op autoonderhoudsplan.nl