hyundai voordeel van autobedrijf in Assen


Wie nu kiest voor elektrisch rijden bij Hyundai Van Veen profiteert van € 4.000 voordeel op de Hyundai KONA Electric en van maar liefst € 7.000 voordeel op de Hyundai IONIQ Electric! Zakelijke rijders betalen bovendien slechts 8% bijtelling bij Hyundai. Geniet van elektrisch rijden op zijn best en maak een proefrit. Wij zijn weer (Coronaproof) open op afspraak. Beide modellen zijn direct leverbaar.

Gecombineerd verbruik: 13,8 – 15,4 (kWh/100 km) / 6,5 – 7,2 (km/kWh) ; CO2 – emissie: 0 (gr/km). Verbruiksgegevens en actieradius zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijnen EU 2018/1832 en 2017/1151. De vermelde WLTP-waarden voor het gecombineerde verbruik en actieradius zijn overeenkomstig aan de nieuwe WLTP-testmethodiek. De waarden zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering en wielmaat. De actieradius kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. Meer informatie over de subsidie voor elektrische voertuigen is te vinden op de website van de rijksoverheid. Genoemde prijs is een adviesprijs en is excl. metallic lak en eventuele opties. De Hyundai ‘5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, 8 jaar of maximaal 200.000 kilometer batterijgarantie voor de IONIQ Electric en 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer voor de KONA Electric’ is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel aan een eindgebruiker zijn verkocht door een erkend Hyundai-dealer. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn beschreven in het service & garantieboekje. Kijk voor prijzen en voorwaarden op hyundai.nl of vraag ernaar bij de erkend Hyundai-dealer. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Druk- en zetfouten voorbehouden. Voordeel geldt alleen bij Hyundai Van Veen.

Enthousiast geworden?

U kunt nu weer in onze showroom terecht voor persoonlijk advies. Onze werkplaats, schadeherstel, wasstraat en tankstation zijn normaal geopend.