Koop een Chevrolet bij Autobedrijf van Veen

Uw auto naar Autobedrijf van Veen voor gegarandeerd schadeherstel
30 november 2012
Autobedrijf van Veen volwaardig BOVAG en FOCWA lid
18 december 2012
Toon alle

Koop een Chevrolet bij Autobedrijf van Veen

Bent u aan een nieuwe auto toe? Rijdt u ook nog steeds rond in een oude auto die nu uiteindelijk niet meer door de APK komt? Dan wordt het hoog tijd voor een bezoek aan Autobedrijf van Veen in Assen.

Tot 31 december 21% BTW korting op een nieuwe Chevrolet

Bij autobedrijf van Veen krijgt u op een nieuwe Chevrolet Aveo uit voorraad maar liefst 21% BTW korting dit is een voordeel van ruim € 2.400,- Op een nieuwe Chevrolet Cruze geeft van Veen zelfs € 5.000,- korting.

Chevrolet stijlvol en sportief

Elke Chevrolet ziet er bijzonder stijlvol uit: ontworpen voor zowel de dagelijkse ritjes als de weekend uitjes of de vakantie. Ook aan de veiligheidseisen is gedacht: maar liefst zes airbags in elke Chevrolet. ABS, het ISOFIX systeem dat baby- en kinderzitjes veilig in uw auto vast zet; op alle mogelijke manieren helpt Chevrolet om uw reis spoedig en veilig te laten verlopen.

Occasions in overvloed

Bent u niet aan een nieuw auto toe dan heeft Autobedrijf van Veen in Assen altijd een groot aantal occasions voor u in de aanbieding, maar nu heeft u er nog meer kans om precies te vinden wat u zoekt. Na de opening van het nieuwe occasionplein is het er erg gemakkelijk om rond te lopen en een uitgebreid scala aan tweede-hands auto’s te bekijken. Voor iedereen is er wel wat.

Geef een reactie