Een ongeluk zit in een klein hoekje en als het om autoruiten gaat is dat maar al te waar. Er hoeft maar sprake te zijn van een opspattend steentje en u hebt al een probleem. Autoruitschade is ontzettend ergerlijk, maar is gelukkig eenvoudig te herstellen bij Autobedrijf van Veen. Autobedrijf van Veen is een GlasGarage autoruitspecialist en herstelt de schade in een wip.

Een sterretje in de voorruit

Het overkomt ons allemaal wel eens, een sterretje of een barst in één van de autoruiten. Voor diegenen die weten waar ze moeten zijn voor reparatie, is dit slechts een kleine, voorbijgaande ergernis. Gewoon even via GlasGarage een afspraak maken met één van de aangesloten garages. Dit kan telefonisch of online via email of twitter. U hoeft alleen maar aan te geven welke ruit het betreft, om hoeveel schade het gaat en waar u zich bevindt. Door middel van de hars-injectiemethode is een sterretje of barst heel eenvoudig te repareren. Dit kan zelfs op locatie, dus er is geen enkele reden om te wachten. Bovendien is reparatie meestal gratis. Wanneer de ruit toch moet worden vervangen, omdat bijvoorbeeld door temperatuurwisseling de schade te groot is geworden, regelt GlasGarage dit ook voor u. U kunt dan meteen gratis uw kenteken in uw ruit laten graveren, zodat dieven uw auto liever laten staan.

Een vertrouwd adres

Autobedrijf van Veen is al sinds jaar en dag een begrip in Assen als autodealer voor Suzuki, Chevrolet en Hyundai. Daarnaast is Autobedrijf van Veen ook een FOCWA schade garantie bedrijf en een GlasGarage autoruitspecialist. Autobedrijf van Veen werkt als tele-reparatiebedrijf voor verzekeringsmaatschappijen als Univé en Rijgarant en verzorgt de reparaties voor andere BOVAG autobedrijven die zelf geen schade kunnen herstellen. De vakkundige medewerkers van de schadeherstel afdeling van Autobedrijf van Veen staan graag voor u klaar. Uw ruit wordt snel en vakkundig gerepareerd of vervangen. Autobedrijf van Veen heeft afspraken met alle verzekeringsmaatschappijen met betrekking tot korting op eigen risico.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment