Auto Onderhoud Plan bij Autobedrijf van Veen!

U kunt bij ons een onderhoud abonnement afsluiten waarbij u vooraf per maand voor uw reguliere onderhoudskosten betaald. U heeft dan de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw auto al betaald als u de auto voor onderhoud aanbied. Komen er onverhoopt extra reparatiekosten naar voren, zoals bijvoorbeeld versleten banden of remdelen. Dan betaalt u op dat moment alleen deze extra reparatiekosten. Een tijdig goed onderhouden auto heeft voor u de volgende voordelen: De auto is veiliger. De waarde van uw auto is hoger en uw auto is milieuvriendelijker. Ook dat is voor u belangrijk.

Dagelijks zien wij in onze werkplaatsen auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Ondanks het weinige onderhoud bij moderne auto’s is het daarom aan te bevelen niet op de onderhoudsbeurt van uw auto te besparen.

Voorkom achterstallig onderhoud

Met het onderhoudsplan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto, en weet u tevens waar u financieel aan toe bent. Wij hanteren heldere onderhoudstarieven. Wilt u ook gebruikmaken van ons onderhoudsplan? Vraag dan een offerte op maat aan op voor uw auto. Stuur een e-mail naar wendy@autovanveen.nl met uw naam en het kenteken van uw auto onder vermelding van aanvraag offerte onderhoudsplan.  


Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merk onafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak
voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Compleet dienstenaanbod Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Goed, in alles wat we doen! Elke dag worden er duizenden auto’s onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op! Zo heeft Bosch Car Service meerdere jaren achter elkaar de hoofdprijs gewonnen bij de verkiezing ‘Mijn Autobedrijf van het Jaar’, een wedstrijd van de BOVAG.

Betaalbaar, voor iedereen De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!

Kortom: uw auto is in goede handen Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service autobedrijven via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen.