Overweegt u een Chevrolet, Suzuki of Hyundai te leasen, dan bent u bij Autobedrijf van Veen in Assen aan het juiste adres. Autobedrijf van Veen weet als geen ander wat u als ondernemer beweegt.

Voordelen van leasen

U wilt als ondernemer altijd goed voor de dag komen en de beschikking hebben over een representatieve auto. Als u kiest voor een leaseauto, weet u zeker dat u altijd de beschikking hebt over één van de nieuwste modellen, met laatste ontwikkelingen op gebied van uitstoot en verbruik. Bovendien wilt u als ondernemer bezig zijn met ondernemen en geen omkijken meer hebben naar uw auto. Daarnaast betekent de aankoop van één of meerdere auto’s een behoorlijke investering. Dit gaat ten koste van het werkkapitaal, dat u anders zou kunnen inzetten voor uw onderneming.

Leasen heeft dus duidelijke voordelen. Voor een vaste prijs per maand heeft u de beschikking over één of meerdere auto’s. Het personeel van de afdeling verkoop van Autobedrijf van Veen geven u graag advies. Bespreek met hen welke auto het beste aan uw behoefte voldoet en welke mogelijkheden er zijn op gebied van prijzen, looptijden, bijtelling kilometerkostprijs enz. .

Specialist op gebied van mobiliteit

Bij Autobedrijf van Veen zijn verschillende disciplines op gebied van mobiliteit verenigd. Zo is Autobedrijf van Veen officieel dealer van Chevrolet, Suzuki en Hyundai en servicepunt van Subaru. De ultra moderne werkplaats garandeert een perfect onderhoud van uw wagenpark. Als officieel Focwa schade garantie bedrijf herstelt Autobedrijf van Veen snel en deskundig alle eventuele schade. Ook is Autobedrijf van Veen een GlasGarage autoruitspecialist. Elke vorm van autoruitschade kan bij Autobedrijf van Veen worden gerepareerd. Met behulp van het Clean Park van Autobedrijf van Veen tenslotte, zal uw wagenpark er ten alle tijden tip top uitzien. Uw wagenpark is bij Autobedrijf van Veen in goede handen.

Autobedrijf van Veen heeft regelmatig interessante aanbiedingen. Kijk op www.autovanveen.nl en doe uw voordeel.

Geef een reactie