In Assen kunt u blij zijn. Autobedrijf Van Veen heeft de Chevrolet Spark Bi-Fuel op voorraad. De Chevrolet Spark Bi-Fuel is een lichte, comfortabele stadsauto met een expressief design. De Spark start op benzine, maar na enkele seconden schakelt hij over naar LPG, waardoor u fantastisch goedkoop rijdt.

 De voordelen van de Spark Bi-Fuel

De Chevrolet Spark lijkt van buiten een kleine auto, maar niettemin kunt u er met vijf mensen comfortabel in zitten. De wegligging is uitstekend, ook bij hogere snelheden, en het sturen gaat licht. De auto is voorzien van airconditioning, stuurbekrachtiging,centrale vergrendeling, radio CD/MP3 en stoelhoogte verstelling. Autobedrijf Van Veen Assen heeft de Spark direct leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Veiligheid staat voorop bij Chevrolet. De auto kan door aanwezigheid van iso fix veilig uitgerust worden met babyzitjes. Verder heeft de auto standaard ABS, en zes airbags. Bovendien is de Chevrolet Spark wegenbelastingvrij tot 2014. Mocht er na die tijd wel weer wegenbelasting betaald moeten worden, dan is dat voor de Spark op LPG G3 slechts € 30,- per maand.

 Waarom Chevrolet?

Er zijn een aantal goede redenen om voor Chevrolet te kiezen. Chevrolet is wereldwijd het grootste merk van General Motors en in Europa sterk groeiend. De technische kwaliteit is uitstekend en prijzen zijn concurrerend. Naast de vele voordelen die Chevrolet biedt, ondersteunt Chevrolet verschillende sociaal maatschappelijke activiteiten en evenementen. Een van deze activiteiten bestaat uit het schenken van honderd auto’s aan SOS Kinderdorpen in Europa, Afrika en Azië. Hiermee kunnen de sociaal werkers kinderen beter bereiken in moeilijke omstandigheden. Chevrolet vraagt om donaties zodat ook het onderhoud en de brandstofkosten kunnen worden gesponsord. Voor meer informatie en donaties: Chevrolet: SOS-Kinderdorpen.

 

Geef een reactie