Met auto-accessoires kunt u uw auto een persoonlijke touch geven. Het maakt niet uit of u een nieuwe auto koopt, of dat het een occasion is, met een aantal nieuwe accessoires wordt de auto echt helemaal van u. U kunt u in de showroom laten adviseren welke accessoires er voor uw auto beschikbaar zijn, maar u kunt natuurlijk ook online bekijken wat de mogelijkheden zijn.

De afdeling verkoop

De verkopers in de showroom kunnen u alles vertellen over accessoires voor Chevrolet, Suzuki, Hyundai of Subaru. Dit zegt al voldoende over de diversiteit en de grote hoeveelheid aan auto accessoires die voorhanden zijn.

Accessoires zijn er in verschillende categorieën

Styling Accessoires voor zowel interieur als exterieur. Deze accessoires geven de auto een persoonlijke tint. Ideaal voor wie zijn auto graag een sportief uiterlijk geeft. U kunt er ook voor kiezen om andere velgen te laten monteren. Een anti-diefstal wielslotenset is op dat moment ook weer een welkome accessoire.
Er zijn ook legio accessoires ter bescherming van uw auto. Denkt u hierbij aan bumper stootlijsten, kofferbakmatten, of een stootlijsten set voor op de portieren. Ook op het vlak van bagage en transport zijn vele accessoire mogelijkheden. Van trekhaak tot fietsendrager. Een notoire sloddervos, die van alles blindelings achter in de auto gooit, zal blij zijn met de organizer voor de kofferbak. De inhoud van uw kofferbak is op slag een stuk overzichtelijker.
Op het gebied van comfort en veiligheid zijn er ook nog talloze mogelijkheden. Voor wie bijvoorbeeld onderweg vaak wordt gebeld, is een hands-free set een must en een cruisecontrol is ook een aangename accessoire indien deze nog niet standaard op de auto zit. Een veiligheidsset achter in de kofferbak is ook altijd een goed idee.

Winterbanden, montage en opslag

Autobedrijf van Veen kan winterbanden en velgen voor u bestellen van alle merken in alle maten. Het valt nooit te voorspellen hoe streng een Nederlandse winter zal zijn, maar als u veel rijdt, of ‘s winters naar het buitenland gaat, is het verstandig en in sommige landen zelfs verplicht om in de winter winterbanden te gebruiken. U kunt uw zomerbanden en winterbanden bij Autobedrijf van Veen laten opslaan zodat de extra wielen u niet in de weg staan.

Autobedrijf van Veen heeft natuurlijk niet alle accessoires op voorraad, maar kan ze uiteraard voor u bestellen. Accessoires kunt u bestellen via het magazijn van Autobedrijf van Veen.

Voor meer informatie kunt een e-mail sturen naar uzoekt@autovanveen.nl.

Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is: 0592-333010.

Geef een reactie